Novice

Delavnica ABC pravopisa za NVO

09.10.2024
Delavnica ABC pravopisa za NVO

[KOLIKO VEJIC ŽE?] Kolikokrat ste napisali dopis, vabilo na dogodek ali poročilo o njegovi izvedbi, pa hkrati niste bili povsem prepričani, če je vse zapisano prav? In da ne bi sramotili sebe oz. svojega društva, je dokument potoval do sosedove hčerke, ki študira slovenščino, ali kakšne upokojene učiteljice ... in običajno se ni vrnil tako hitro, kot bi si želeli. Zato izkoristite novo priložnost mreže #ZaNVO in z nami obnovite osnove pravopisa: kdaj (ne)postaviti vejice, kako pravilno zapisati datume in ure, kdaj vezaj ali pomišljaj ... 
Delavnica ABC pravopisa za NVO je brezplačna, spletna in praktična, saj bomo skupaj »napisali« tudi kakšen dopis, sklicali zbor članov ali se novinarjem pohvalili o naši odlični vikend prireditvi. 

 

Se vidimo v sredo, 13. novembra 2024, ob 17. uri. 
Klik na prijavnico:

Več informacij o delavnici:

 

Brezplačno novembrsko spletno usposabljanje organizira Stičišče Središče v okviru Mreže regionalnih stičišč nevladnih organizacij #ZaNVO. Skupaj z nami jo tvorijo še Zavod Tri, BOREO Info - informacije za NVO Primorsko-notranjske regije, LRF za Pomurje, Regionalno stičišče NVO Podravja, Korociv, ISKRA - Stičišče NVO Istre in Krasa, NVO Consulta si, Ustanova Fundacija BiT Planota, socialno podjetje, Zavod Dobra družba in Stičišče NOVUS. Naše delo sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO.